نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات 

کاروان نظامی آمریکا در مسیر سوریه به عراق هدف حمله قرار گرفت

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که به کاروان نظامی آمریکا که از سوریه به عراق می‌رفته است، حمله شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 03
کد خبر: ۲۶۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه از تیراندازی به سوی کاروان نظامیان آمریکایی که از سوریه به سوی عراق در حرکت بوده‌اند، خبر داد.

 

به نوشته پایگاه «اسپوتنیک»، در این حمله به کسی آسیبی نرسیده است.

 

هنوز مشخص نیست که چه کسی به سمت این نظامیان تیراندازی کرده است، با این وجود ساعتی پیش یک پایگاه خبری سوری به نام «اخبار آزاد سوریه» گزارش داده بود که ارتش ترکیه به سمت کاروان نظامی آمریکا شلیک کرده است.

 

به نوشته این پایگاه خبری، این کاروان متشکل از ۱۲۰ خودروی نظامی آمریکایی، از طریق بزرگراه «ام۴» از پایگاه «سیرین» در نزدیکی شهر «عین‌العرب» (کوبانی) سوریه به سمت مرز عراق در حرکت بوده است.

 

این حمله ظاهرا در نزدیکی منطقه «تل تمر» انجام گرفته است. ساعاتی پیش در همین منطقه به یک کاروان امدادی حمله شده و یک امدادگر نیز بر اثر آن کشته شده بود. آن حمله هم به ارتش ترکیه نسبت داده شده است.

 

ترکیه هنوز به گزارش‌های منتشر شده در مورد حملات ادعایی در نزدیکی تل تمر واکنشی نشان نداده است.

 

ارتش ترکیه ماه گذشته به بهانه «مقابله با تروریست‌ها» و «ایجاد یک منطقه امن برای اسکان آوارگان سوری»، در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه، عملیات نظامی آغاز کرد. آنکارا شبه نظامیان کرد را تهدیدی برای امنیت ملی خود توصیف کرده و می‌گوید این گروه‌ها باید از مناطق مرزی سوریه و ترکیه دور شوند.

 

هرچند عملیات نظامی ترکیه در پی دو توافق آتش‌بس با آمریکا و روسیه از دو هفته پیش به صورت رسمی متوقف شده، اما شبه نظامیان کرد مستقر در شمال سوریه می‌گویند ارتش ترکیه و گروه‌هک «ارتش آزاد» که تحت فرماندهی آنکاراست، همچنان برخی مناطق را در شمال سوریه هدف حمله قرار می‌دهند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار